Blog

 
Cargando
HAZ TU RESERVA AHORA

Descobreix les últimes novetats


 
Per a cuidar-te millor cada dia et portem les novetats en el nostre blog
La cura del teu cos és una tasca complexa, que requereix innovar contínuament per a trobar el tractament que millor s'adapta a cada persona. En aquest blog et portem els nostres coneixements i experiències per a mostrar la riquesa de l'estètica; cada setmana publiquem una nova entrada per a continuar aprenent sobre aquestes tècniques tan belles.
26/03/2020

Abdomen pla en homes

En el post d'avui us comptarem el secret per a lluir un abdomen pla en homes. Si ets dels quals odia els temuts michelines i no saps com desfer-te d'ells, estàs en el lloc indicat.
 
13/03/2020

El Sung Rei, un massatge balinès

Avui us parlarem d'una mena de massatge que potser no coneixeu, el  Sung Rei . Es tracta d'un massatge de tipus balinès.
 
27/02/2020

Cera calenta, com és el tractament?

En posts anteriors us hem parlat sobre la cera calenta. No obstant això, en el post d'avui us explicarem com es realitza un tractament de depilació amb ella.
 
13/02/2020

Higiene facial per a homes

En el post d'avui parlarem de la  higiene facial per a homes . Tots estem acostumats a relacionar la higiene facial amb les dones, però en els últims anys, els homes també s'han pujat al carro de la cura (més val tard que mai).
 
30/01/2020

Fotodepilación i els seus mites

Segur que en alguna ocasió heu sentit a algú parlar de la  fotodepilación , no obstant això, pot ser que no conegueu totes les seves característiques i les particularitats d'aquesta mena de depilació enfront de les altres.
 
16/01/2020

Tot sobre l'Ayurveda

Avui dia tots hem sentit parlar de l'ayurveda    tant en alimentació com a nivell d'estètica, però sabem realment en què consisteix està tècnica?
 
02/01/2020

Cera calenta a Saragossa

En el blog de  Centre d'Estètica Ana Marco  hem parlat diverses vegades de depilació, però avui ens centrarem en la depilació amb  cera calenta a Saragossa . 
 
26/12/2019

Com funciona la reafirmació?

Cada dia sorgeixen més tractaments de bellesa que són molt útils i no els coneixem. Per això, en aquest blog t'expliquem què és, com funciona la  reafirmació corporal  i els seus principals beneficis. No et perdis el següent post!
 
19/12/2019

Hidratacions facials

Avui dia, és molt important cuidar la nostra pell, en concret, el nostre cutis. Per això, cal posar especial atenció als productes i cures que utilitzem. 
 
12/12/2019

Tot sobre la fotodepilación

Cada vegada més, ens preguntem quina és la millor manera de depilar-nos. Per això, en aquest blog et comentem tot el que necessites saber sobre la  fotodepilación . No t'ho perdis!
 
 
1, 2, 3, 4, 5
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrar-se





... ...